top of page
SMAKEBITER             REFERANSER            OM OSS            TA KONTAKT

SMAKEBITER

Smakebiter

REFERANSER

Referanser
SKULPTURPARKEN-458.jpg

“Det er med den allerstørste glede vi gjerne anbefaler Krisali verden over! Det finnes ytterst få artister i Deres kaliber, som leverer høykulturell underholdning på dette nivået her i landet! På sitt unike vis fanger De opp gjestens ønsker og signaler, og leverer rett og slett fantastisk! Spennet er aldeles enormt, fra umistelige klassiske perler, via lekende musicalnumre til moderne låter i beste Krisali-stil. Vi har hatt gleden av å ha dem opptredende ved flere anledninger, og det er bare snakk om tid før vi inviterer Kristian og Allister igjen."

Glen Østvik / Bestyrer / Bærums Verk Hovedgård, Løvenskiold-Vækerø

Munch.jpg

“Krisali er veldig profesjonelle. De engasjerer publikum, skaper en god stemning og er veldig dyktige sangere. Har brukt dem ved forskjellige anledninger, og deres show fungerer like bra i små møterom uten særlig akustikk som i større saler og åpne rom. Gir mine varmeste anbefalinger!"

Lars Martin Mediaas / Kommunal- og Moderniseringsdepartementet

DSC_2812.jpg

“Vi var valle svært fornøyde med konserten deres. Hovedpersonen som elsker opera var overveldet og elsket at dere ga henne den fulle oppmerksomhet. Det at dere kommer og synger for en bestemt person er en flott "gave" å gi i slike spesielle sammenheng. - Vi vil absolutt vurdere å gjøre det igjen ved en tilsvarende anledning."

Anne Marie Sørlie  / Gyldendahl forlag

DSC_2844.jpg

“Allister og Kristian underholdt for oss på julefrokosten vår, desember 2010. Vi var mektig imponert over de fantastiske stemmene og reportoiret var veldig bra. De sang flotte julesanger som alle kjenner. De hadde også med seg en fremragende pianist. Jeg kan anbefale dem på det varmeste!"

Heidi Fosli  / Oracle Norge

KRISALI BESTÅR AV 

Om Krisali
ruteBakgrunnMørkest.jpg
kris.jpg

Svenske Kristian Anderssen er utdannet ved Statens Operahøyskole og debuterte i 1998 ved Den Norske Opera som Morales i Carmen (G. Bizet). Videre hadde han  hovedroller som Papageno (Tryllefløyten) og Grev Almaviva (Figaros Bryllup) på samme scene og har også hatt roller som, Marcello (La Boheme) og Grev Ceprano (Rigoletto). I 2002 medvirket han i musikaloppsetningen Musikal-Musical med blant annet Mia Gundersen og Lasse Kolstad ved Det Norske Teateret. Han er også en yndet konsertsolist og har gjort en rekke oratorier og konserter rundt i Norden.

Allister Kindingstad er utdannet ved Complete Vocal Institute i København. Han har medvirket som korist i en rekke hovedproduksjoner ved Den Norske Opera der han også har vært rolleinnehaver som Journalisten i Alban Berg sin Lulu. 

I 2009 medvirket han i den norske uroppføringen av Mamma Mia! musikalen ved Folketeateret i Oslo hvor han var cover for flere av de mannlige hovedrollene samt i ensemblet. Videre spilte Allister Biskopen og en rekke andre biroller i Les Miserables ved Hålogaland Teater i 2012. I 2013 medvirket han som Guvenør Slaton i Parade, produsert av Melpomene i Oslo. Til dagelig jobber Allister som sangpedagog ved Musikkteaterutdanningen til Høyskolen Kristiania.

ali.jpg
Ta kontakt

TA KONTAKT

Vi hører gjerne fra deg!

+47 913 00 019

+47 920 81 272

bottom of page